Drama i förskola & skola-Fortbildning för pedagoger- Susanna Vildehav

Lär dig roliga och spännande dramalekar för att sedan kunna använda drama som ett praktiskt inslag i ditt pedagogiska arbete.

 

 

Om fortbildningen

Drama är ett ämne som med lätthet kan involveras i andra skolämnen, och denna fortbildningskurs ger pedagoger verktyg för att själva arbeta med drama i skolan. av syftena med kulturpedagogiska projekt är inspirera pedagogerna och ge dem fortbildning att fortsätta arbetet med att kultur i skolan.  Inför flera projekt med skolklasser har jag träffat pedagogerna ett tag innan och haft en workshop med dem i syfte att introducera dem till vilka uppgifter deras elever sedan kommer att få pröva på. Detta har gett goda resultat i det kommande projektet och pedagogerna har fått en rolig stund tillsammans. Deltagarna får ett skriftligt material med övningarna vi arbetat med som de kan behålla efter kursen. Fika ingår.

Om utövaren

Susanna Vildehav är skådespelare hos Teater Eksem och håller i Teater Eksems skapande skola-projekt. Susanna har flera års erfarenhet av att leda kurser för olika åldrar inom ämnena drama, teater, dans och rörelse på olika studieförbund, i skapande skola-projekt på grundskolor och hon har även undervisat i dans & rörelse på folkhögskolenivå.

Drama- & danspedagogik är grunden till alla Teater Eksems workshops. Teater Eksem arbetar efter ett normkritiskt perspektiv och kan erbjuda en dramaworkshop med genusfokus.

Hemsida

www.teatereksem.se

 

Kontakt

Utövare: Susanna Vildehav

Telefon: 076-166 78 87

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

 1 stort rum och 2 grupprum.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Prisexempel: 10 000 kr (max 12 pers) Tid: 2 x 3h

Övrigt

Målgrupp: Pedagoger

Tid: 2 x 3h  Prisexempel: 10 000 kr (max 12 pers)

Antal tillfällen/pris/innehåll, efter överenskommelse.

Tags: Konstform: Teater Drama
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Kompetensutveckling
Bilagor
SökvägFilstorlek
Tillgång till denna sökväg (http://kulturterminen.se/attachments/article/458/Vildehav_Kulturpedagogiska_projekt_2015.pdf)Vildehav_Kulturpedagogiska_projekt_2015.pdf289 kB