Låtskrivarverkstad med inspelning - Magnus Pettersson

 

 

Vi gör sånger av barnens texter, repeterar och spelar sedan in dem.

Om projektet

Detta projekt är delat i tre moment. Först en inspirationsperiod med skapande av låt-texter som Magnus tonsätter i samarbete med textförfattarna. När sångerna är klara kommer en repetitionsfas där barnen får lära sig sångerna och vi arrangerar dem så att de blir uttrycksfulla och dynamiska. I sista skedet gör vi en studioinspelning. Målet är att alla i klassen skall vara delaktiga på något sätt, i skapandet av texterna, sångerna och i inspelningarna.

Om utövaren

Magnus Pettersson är musikhandledare, musiker, tonsättare och musikterapeut. Han har arbetat i Angereds kulturskola i Göteborg sedan 1995, där barns eget skapande varit grunden för arbetet. Tidigare kursledare på musikhandledar-utbildningen och lärare i musik-didaktik för lägre åldrar på Högskolan för scen och Musik. Har parallellt frilansat med fortbildningar, föreställningar, låtskrivarverkstäder och musikprojekt med inriktning mot barn och unga runtom i Sverige och utomlands. En av tonsättarna till barns texter på Cd-skivorna, ”Avgaser och Kärlekspussar” och ”Små storverk” som båda finns att lyssna till på Spotify.

Markus Dahlén är musiker och inspelningstekniker. Han är delaktig i själva inspelningen av sångerna. Medan jag håller i textförfattandet och tonsättningen.

Hemsida

 

Kontakt

Utövare: Magnus Pettersson

Kontaktperson: Magnus Pettersson

Telefon för bokning: 0709 58 57 98

Epost bokning: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Utrymme att sitta i ring, prata, sjunga och skapa tillsammans och enskilt. Musikanläggning behövs nog...

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

 

Övrigt

Antal tillfällen: Enligt överenskommelse med arrangören