SALLY SALAMANDERS KOMPISSKOLA - Pernilla Klockars

En drama- och dockteaterupplevelse

Om projektet

Sally är en tyst, men väldigt snäll, salamander. Hon har problem med sina vänner - den ensamma elefanten Ellie, stackars Gösta, som alla alltid skäller på, och Rut och Knut, som inte har en aning om hur man är en bra kompis.

I denna workshopserie, där dockteater blandas med drama- och teaterlekar, är det barnen som är experterna. Samtidigt som de hjälper Sally Salamander att få ordning på sina vänner, lär de sig om sig själva och sin grupp. Vad kan vi göra om någon är ensam? Hur känns känslor? Hur är man egentligen en bra kompis?

 

SALLY SALAMANDERS KOMPISSKOLA är en lekfull, rolig och ibland alldeles tokig, workshopserie om något väldigt viktigt. Fungerar som ett praktiskt komplement till förskolans/skolans ikabehandlingsarbete.

Tre workshoptillfällen om 40-60 minuter (beroende på ålder och gruppstorlek).

Små uppdrag till barngruppen mellan varje tillfälle.

Om utövaren

Workshopen hålls av Pernilla Klockars, drama- och teaterpedagog. Hon har över 15 års erfarenhet av arbete med barn och unga i pedagogiska projekt, med fokus på likabehandling, värdepedagogik och ickevåld. Hon är även verksam som manusförfattare och regissör för barn- och ungdomsteater.

Hemsida

Kontakt

Utövare: Pernilla Klockars

Kontaktperson: Pernilla Klockars

Telefon: 0732-59 44 30

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

Tom golvyta.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Övrigt

Antal tillfällen: