Trippel - Danskompaniet Spinn

Trippel är en föreställning uppdelad i tre delar skapade av dansarna själva och består av kortföreställningarna Kurvatur, Solo och Trio.

Om föreställningen

I Kurvatur utmanar två dansare balanspunkten sinsemellan. Kurvor, linjer, bågar, avstånd och möten, allt finns i en slingrande asymmetrisk duett med Emilia Wärff och Malin Rönnerman. Danskompaniet Spinn fortsätter att utveckla den integrerade dansen och sätta rörelse och kropp i fokus i ett nytt verk för nya platser.

I föreställningen Solo leker Spinns dansare Aloun Marchal med rullstolen och med våra föreställningar om vad den är och hur den används.

I Trio går dansarna in i ett spel där de kontinuerligt åter- uppfinner sina identiteter i relation till varandra. En rik scenvokabulär av dans, situationer, småprat, händelser och drömmar skapas av ifrågasättandet av vad det innebär att vara nära någon. Nuet är en skapelse av samarbetet och de oändliga variationerna av alla möten som uppstår.

Om gruppen

DANSKOMPANIET SPINN är ett professionellt danskompani med bas i Göteborg. Vi brinner för danskonsten och för att utmana stereotyper kring vad dans är och kan vara. Det handlar om människor med olika funktionsvariationer och nya sätt att skapa och presentera danskonst. I vår värld är alla välkomna. Det handlar inte om hur många piruetter du kan göra, utan vad du vill säga med den piruett du gör.

Hemsida

www.danskompanietspinn.se

 

Kontakt

Utövare: Danskompaniet Spinn

Kontaktperson: Veera Suvalo Grimberg

Telefon: Malin Enberg: +46 (0) 702 37 35 17

Telefon för bokning: Veera Suvalo Grimberg: +46 (0) 706 – 483 313

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Ekonomi

Pris/uppsökande 22.000 kr + moms
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2017-06-01 till 2018-12-31

Föreställningslängd Kurvatur 15 min, Solo 10 min, Trio 25 min

Tags: Målgrupp (år): 11,12,13,14,15,16,17,18
Konstform: Dans
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (TRIPPEL.pdf)TRIPPEL.pdf417 kB