Improverket - Improverket

improvisationsteater med improverket


Om föreställningen

Way off broadway! - improviserad musikal

Svulstigt, glittrigt med känslorna på utsidan. Fult och vackert. Ingen opera. Ingen källarpunkspelning. Men någonstans där emellan. Fyra skådespelare och en pianist gör sitt yttersta för att improvisera fram en musikal och allt vad det innebär.

Plymer, lösögonfransar och finkläder förkommer under föreställningen.

Vem vinner valet?

Vem vinner valet? är en improviserad föreställning med kärleksfulla hån och råa kärleksförklaringar till de partier som tävlar om väljarnas – publikens – gunst. Varje improvisatör representerar var sitt parti, vilket får de inte välja själva – lotten avgör. Under en helafton får vi se improvisatörerna tävla i regi med två scener var och publiken avgör om det blir straff eller mandat.

Fulspel och taktik, allianser och kohandel, kompromisslöshet blandat med svulstig dramatik. Allt som hör en extra valrörelse till!

Om gruppen

Improverket är en improvisationsteater som drivs av skådespelarna Tobias Rosén, Mia Wallin & Frida Sundström. Improverket har sedan starten 2005 vuxit upp och blivit liten institutionspärla på västkusten och en erkänd kulturaktör i Göteborg som drar fulla hus till sina föreställningar. Improverket håller också kurser med fler än 400 kursdeltagare per år och har dessutom en stor verksamhet riktad mot företag. Sedan november 2013 har Improverket en helt egen hemmascen på Andra Långgatan i Göteborg – Kvartersscenen 2Lång. Mot företag har man jobbat aktivt sedan 2008 med just improvisationsteater som verktyg med en väldig effekt. Stora som små företag & organisationer har anlitat dom, antingen som underhållning till konferens eller workshopar i kreativitet, samarbete, kroppsspråk & kommunikation m.m. Improvisationsteater är nämligen ett oslagbart verktyg för att ta tillvara människors kreativitet, stärka en grupp, skapa tillit och lyssnande, få självinsikt och belysa vår verklighet och kan användas både som underhållning och utbildning.

Hemsida

www.improverket.se

 

Kontakt

Utövare: Improverket

Telefon för bokning: 0760156363

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Ekonomi

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris: 180 kr

Övrigt

Spelperiod 2017-09-02 till 2018-09-08

Föreställningslängd ca 2 timmar

Tags: Målgrupp (år): 13,14,15,16,17,18
Konstform: Teater Drama
Arrangemangsplats: Fast plats
Arrangemangstyp: Scenkonst