Paketet - Kompani Parasit

En färgstark föreställning med en oväntad blandning av dans, teater och magi!.

Om föreställningen

I en lägenhet lever Vilgot ett inrutat och isolerat liv. Han är skygg för omvärlden och håller sig inomhus. Han tycker inte om smuts. Vilgot tycker inte om andra människor. Eller är han kanske rädd för dem?

Plötsligt en dag knackar det på dörren. Vilgot öppnar och utanför står ett stort paket. Ett paket som visar sig innehålla något mystiskt och som snart kommer att vända upp och ner på det liv som Vilgot noggrant byggt upp.

I en lekfull atmosfär berättar föreställningen Paketet om ensamhet och tolerans. Med en blandning av magi, illusioner och dansteater fokuserar föreställningen på mänskliga relationer och mötet med det okända. Mitt i vardagens ständiga växlingar mellan rädslan för det annorlunda eller oförmåga att kommunicera, försöker två personer hitta ett gemensamt språk och en plattform för samexistens.

Om gruppen

Kompani Parasit

Kontakt

Utövare: Kompani Parasit

Kontaktperson: Mireille Leblanc

Telefon: 07 08 86 91 41

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Föreställningen är I första hand gjort för turné och framförande i dans eller teaterlokaler där det redan finns befintlig ljus o ljudteknik. (Black box). Det vill säga att det finns rån med strålkastare över spelplatsen/scenen och strålkastare som kan riktas från salongen mot scenen. Det är viktigt att lokalen går att mörklägga. Det måste också finnas en fungerande ljudanläggning där det går att koppla in en dator. I en teater eller danslokal med gradäng kan vi ta in 200-300 personer per föreställning. Det går i några fall att spela föreställningen i till exempel en stor gymnastiksal. Men då måste lokalen kunna mörkläggas och ha ett 16 amp eluttag. I en sådan lokal utan gradäng kan vi max spela för 60-100 personer per föreställning.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Övrigt

Spelperiod 2017-10-02 till 2018-12-14

Föreställningslängd ca 50 min lång

Tags: Målgrupp (år): 6,7,8,9,10,11,12
Konstform: Cirkus Nycirkus,Dans,Teater Drama
Arrangemangsplats: Fast plats,Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst