Mitt i Spenaten - Malmars Makalösa

En musikalisk resa rakt ut i spenaten! På vägen passerar vi svårtillgängliga svampskogar, puttrande idrottsläktare, dansande neanderthalare och annat spännande. Vad som helst kan hända när Malmars Makalösa ger sig ut på äventyr bland otaliga musikgenrer. Häng med!

 

Om föreställningen

Mitt i Spenaten är en konsert för barn (och vuxna) där bandet bjuder in publiken att vara med i de svängiga låtarna med sång och rörelser. Konserten är ca 45 min lång och är en riktig injektion av musikglädje! Komplettera gärna med konserten med Malmars Makalösa Musikverkstad - en låtskrivar-workshop för både kroppen och knoppen!

Om gruppen

Malmars Makalösa är ingenting mindre än ett RIKTIGT fullt ställ-band för barn! Sång, bas, gitarr, trummor, och piano (samt en och annan dragtrumpet och flöjt) spelar tillsammans musik för barn med osannolikt sväng och underfundiga och roliga texter. Bandmedlemmarna är alla musiklärare och musiker från Göteborg med omnejd.

Hemsida

www.malmarsmakalosa.se

Kontakt

Utövare: Malmars Makalösa

Kontaktperson: Ida Malkolmsson

Telefon: 0704580959

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Gärna en scen på ca 5x7m, PA med 6 kanaler och ljudanläggning om det är möjligt. Ställtid före och rivtid efter föreställningen är bra. Annars är vi anpassningsbara för de flesta lokaler och sammanhang. Teknisk rider och stage plot finns för större arrangemang.

Ekonomi

Pris/uppsökande 14000
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2017-05-22 till 2018-12-31

Föreställningslängd 45 min

Tags: Målgrupp (år): 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Konstform: Musik
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (Mittispenaten_flyer_.pdf)Mittispenaten_flyer_.pdf6502 kB