Birollen och Musikanten - Big Wind

Skönsång, dans och animerad film.

Om föreställningen

Vad vore världsberömda huvudroller utan biroller och musikanter? I den här musikföreställningen har visst birollen huvudrollen och här får hela publiken vara med i både uppvärmning och aria. En lekfull föreställning där en Mus och ett Bi bjuder på skönsång och dans tillsammans med animerad film. För barn 5-9 år.

På den världsberömda operan arbetade den stora Primadonnan! Bredvid sig hade hon alltid en pianospelande mus i kanten och assistenten Biet. Biet gjorde alla bisysslor. En dag hände det som inte får hända!!! Mitt under konsert råkade biet sticka Primadonnan. Primadonnan skrek och svimmade. Hur skulle Biet återställa sitt misstag? Men musikanten slog tassen i klaveret och Biet förstod Sjung! Denna händelse blev starten på Biets fantastiska karriär. Specialitet: rollerna som står bredvid huvudrollen, de som står bi, bredvid!

 

Om gruppen

Big Wind startades 1989. Det var lusten att blanda dans, musik och teater som sammanförde åtta musiker och koreografer. Att spela både för barn och vuxna var självklart från början. Nu, många år senare är de ursprungliga idéerna fortfarande det som driver Big Wind. Många nya ansikten, röster och kroppar har kommit till men känslan består. Hemmahörande i Göteborg men verksamma i hela Sverige.

Hemsida

www,bigwind.se

Kontakt

Utövare: Big Wind

Kontaktperson: Matilda Magnusson

Telefon: 031-722 50-16

Telefon för bokning: 031-827728

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

7x7 m. takhöjd 3 m. Mörkläggning.Ström: 380 V, 16 A

Ekonomi

Pris/uppsökande en föreställning 10500, två samma dag och lokal 17500 kr
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2017-06-01 till 2018-07-31

Föreställningslängd 40 min

Föreställningslängd 40

Tags: Målgrupp (år): 4,5,6,7,8,9
Konstform: Dans,Musik,Teater Drama
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst