CAMPINGSLÖJD - Eva Elisson, Jeanette Rångeby

Mobil slöjdverksamhet

 

Om projektet

Campingslöjd är en uppsökande och mobil slöjdverksamhet för barn från 7 - 14 år. Vi vill förmedla glädjen och kreativiteten i att skapa med händerna.

Deltagarna skapar personliga föremål utifrån egna önskemål. Vi arbetar i trä, textil, metall och med natur- och återbrukat material.

Aktiviteten kan hållas både ute- och inomhus vid olika typer av arrangemang. Det kan vara som drop-in eller bokade grupper. Vi kan även anpassa verksamheten för andra målgrupper om sådant önskemål finns.

Om utövaren

Eva Elisson och Jeanette Rångeby arbetar tillsammans med Campingslöjd. Eva har arbetet som slöjdlärare sedan 2008 och är behörig att undervisa i båda slöjdarterna. Arbetar för närvarande som slöjdlärare i trä- och metallslöjd på Centrina Linholmen i Göteborg.
Jeanette har arbetat i både hårda och mjuka slöjdtekniker med barn sedan 1990. Hon har startat en slöjdarskola för barn, anlitas som slöjdhandledare i många olika sammanhang bl.a. flera år med Slöjdklubben på Kulturkalaset. Campingslöjd finns också med i Kulturkatalogen Väst.

Hemsida

http://www.jarform.se/campingslojd/

Kontakt

Utövare: Eva Elisson, Jeanette Rångeby

Kontaktperson: Eva Elisson

Telefon: 0737-02 32 01

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Arrangören står för lokal eller tält med väggar, bord och pallar/stolar. Alla redskap och material som behövs tar vi med.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Övrigt

Tags: Målgrupp (år): 7,8,9,10,11,12,13,14
Konstform: Konst,Design
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Kulturpedagogiskt projekt
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (Saljbrev_Campingslojd.pdf)Saljbrev_Campingslojd.pdf888 kB