Mim och musik för gruppens dynamik - Rydman & Engberg

Ett rum där vi alla pratar samma språk, kroppsspråket. Mim och musik för gruppens dynamik

Om projektet

En mimare och en musiker skapar tillsammans med barnen och deras pedagoger en egen värld. En värld där barnet ackompanjerat till livemusik får undersöka sitt egna kroppsliga uttryck både för sig själv och tillsammans med gruppen.

Se varandra, höra, känna, göra och härma. En fantasilek där vi möter varandra genom rörelse, musik och rytm. Varje kroppsdel får ett eget ljud. Hur rör sig vinden? Hur dansar en groda? Ett rum bortom resultat där vi alla talar samma språk. Kroppsspråket.


Innehåll:

Workshopen drivs av mimaren(rörelsen) och musiken (rytm och musik på cello/kontrabas). Vi arbetar med väder, djur och känslor i ett gemensamt gestaltande . Allt sker tillsammans men det finns också möjlighet att vara ifred med sin egen rörelse.

Se, lyssna, känna, göra och härma. Genom dess nycklar tar vi oss till det talade språket och får ord på det vi upplever.

Material: Vi använder oss av ett stort tyg och bollar som ger olika taktila och visuella upplevelser. Vi vill inkludera alla i vår fantasivärld oavsett språkliga förutsättningar.

Om utövaren

Hilda Rydman- Mimskådespelare
Anne Engberg- Musiker
Elin Engberg- Musiker

Hemsida

Kontakt

Utövare: Rydman & Engberg

Kontaktperson: Hilda Rydman

Telefon: 0702128637

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

Vi vill ha tillgång till rummet innan workshopen börjar för att ställa iordning. Vi behöver ett lite större rum med utrymme för rörelse och med så lite distraktioner som möjligt. Vi börjar workshopen tillsammans utanför rummet.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Övrigt

Antal tillfällen:

Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (mimochmusikforgruppensdynamik.pdf)mimochmusikforgruppensdynamik.pdf70 kB