Äventyr och Resfeber - Idajjan & Josajjan

 En interaktiv musikteater om vänskap, känslor, mod och magiska instrument.

Om föreställningen

Idajjan och Josajjan ska ut på äventyr och tåget går snart. Men vägen dit är inte så lätt! Det är svårt att följa kartan och stigen kantas av tankar om vänskap, tvivel, glädjepirr och överraskningar genom känsloblues, förtrollning, opera med magisk melodica, GPS-spotify-saxofon och stöveldans i ösregn... Hur ska det gå? Kommer de hinna i tid? Kanske kan publiken hjälpa dem?

Äventyr och Resfeber är en varm och engagerande föreställning som bjuder in alla att vara delaktiga i sång, ramsor och rörelser. Med humor, magi, allvar och glädje får publiken under 35 minuter bekanta sig med Idajjan och Josajjan och följa med i deras musikaliska vänskapsäventyr. Det bjuds på en musikalisk upplevelse med olika instrument på scen och musik i varierade genrer så som blues, folkmusik och opera.

Kulturpedagogiskt projekt / workshop kan fås i samband med föreställningen. Se "Kulturpedagogiska projekt".

 

 

Om gruppen

Ida Gillner och Josefin Lidén lärde känna varandra år 2013 när de började jobba tillsammans med El Sistema i Kulturskolan, Västra Göteborg, där de ledde barnkörer ihop och var med och byggde upp verksamheten från grunden. Det fantastiska samarbetet och skaparlusten växte och ledde fram till den föreställning de nu skapat tillsammans från grunden. De drivs av den gemensamma viljan att ”göra skillnad”, beröra och dela med sig av musikglädje till andra. Båda är utbildade på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg och har lång erfarenhet av både artisteri och pedagogiskt arbete.

Hemsida

http://www.mcv.se/idajjan-josajjan/

Kontakt

Utövare: Idajjan & Josajjan

Kontaktperson: Ida Gillner

Telefon: 0706-364254

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

Spelyta: 4x4m.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris:

Pris/uppsökande 8500 kr. Två föreställningar samma dag och lokal: 16 000 kr. Tre föreställningar samma dag och lokal: 22 000 kr
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-06-04 till 2019-12-20

Föreställningslängd 35 min

 

 

Tags: Målgrupp (år): 4,5,6,7,8,9
Konstform: Musik,Teater Drama
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst