Mitt i Spenaten - Malmars Makalösa

 

 

En musikalisk resa rakt ut i spenaten! På vägen passerar vi svårtillgängliga svampskogar, puttrande idrottsläktare, dansande neanderthalare och annat spännande. Vad som helst kan hända när Malmars Makalösa ger sig ut på äventyr bland otaliga musikgenrer. Häng med!

Om föreställningen

Från sportgospel och reggaeschottis till påskcalypso och jazzmazurka. Lär känna ett av Sveriges mest mångsidiga band inom familjegenren.

Att gå på konsert med Malmars Makalösa är ett utmärkt familjenöje. Många är de fötter, stora som små, som dansat hem från konserten med ett knippe nya låtar i huvudet och ett varmt leende på läpparna.

Senaste skivan ”Mitt i spenaten” nominerades till Manifestgalan 2018 i kategorin BARN.

Föreställningen ges i konsertform om ca 45 min. Mellansnacket kryddas med en rejäl dos improvisation där intryck från publiken fångas upp och inspirerar artisterna till att göra varje framförande unikt.

Konserten kan även kombineras med en mycket uppskattad låtskrivar-workshop på ca 20 minuter, då de barn som vill får vara med och hitta på en sång tillsammans med bandet. Melodi, text och rörelser improviseras fram i stunden och blir till en helt ny låt som avslutningsvis framförs ihop med barnen inför resten av publiken.

 

 

 

 

Om gruppen

Malmars Makalösa är ingenting mindre än ett RIKTIGT fullt ställ-band för barn! Sång, bas, gitarr, trummor, och piano (samt en och annan dragtrumpet och flöjt) spelar tillsammans musik för barn med osannolikt sväng och underfundiga och roliga texter. Bandmedlemmarna är alla musiklärare och musiker från Göteborg med omnejd.

Hemsida

www.kultivation.se

Kontakt

Utövare: Malmars Makalösa

Kontaktperson: Johan Karlberg

Telefon: 0705589275

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

Gärna en scen på ca 5x7m, PA med 6 kanaler och ljudanläggning om det är möjligt. Ställtid före och rivtid efter föreställningen är bra. Annars är vi anpassningsbara för de flesta lokaler och sammanhang. Teknisk rider och stage plot finns för större arrangemang.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris:

Pris/uppsökande 14000:-. Resa inom Gbg kan tillkomma.
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-06-07 till 2020-06-07

Föreställningslängd 45 min

 

 

Tags: Målgrupp (år): 5,6,7,8,9,10,11
Konstform: Musik
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst