HUX FLUX - Kulturbyrån Gira

 

 

Allsång med fart och fläkt

Om föreställningen

En föreställning för stort och smått.
Inne eller ute, i vått och torrt.
På skolan eller i parken.
Dansa runt eller sitt på marken.
Hux flux kan det komma en fågel så grenarna knakar och yr. Tillsammans gör vi en fest, ett sju-sjungande äventyr!

HUX FLUX är en allsångsföreställning med fart och fläkt som vi gör tillsammans med vår publik. Den passar utmärkt utomhus tex på festivaler och som familjeföreställning. Sångerna är kanske nya för många, men de är enkla, svängiga och inbjuder till medverkan. Flera av sångtexterna i föreställningen är skrivna av barn på skolor i Angered. Det är små och stora betraktelser av livet. Varje dag kan vara ett äventyr...

Vid skolföreställning skickas Cd & noter med sånger som ingår i föreställningen ut i förväg. Den går också att kombinera med fortbildningen ”Sjung, lek och skapa”.

Om gruppen

Kulturbyrån Gira är en grupp som gör allsångsföreställningar för och med barn. Gira består av Anna Segerbrant, dans- & cirkuspedagog, attributör och maskmakare och Ewa J. Kristeberg och Åsa Ericsson, båda musiker, pedagoger och tonsättare. Gruppen har turnerat runt om i Sverige och spelat för barn på skolor, särskolor, förskolor, bibliotek, i konserthus och på sommarunderhållning. Gira arbetar även med fortbildning för pedagoger och har medverkat i ett antal olika kulturprojekt inom skola, särskola och förskola. Många av sångtexterna i Giras föreställningar är skrivna av barn och tonsatta av Åsa, Ewa och andra musikpedagoger. Vi har alla våra rötter i den kreativa verksamheten i Angereds Kulturskola där ”Allsången på Angereds Teater” spelat en stor roll i arbetet med barnen.

Hemsida

www.kulturbyran-gira.se

Kontakt

Utövare: Kulturbyrån Gira

Kontaktperson: Ewa J Kristeberg

Telefon: 0734-21 90 19

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

Aula, samlingssal eller dyl. 4 x 4 x 3 meter. Eget ljus och ljud. Fri golvyta och våttorkat golv vid ankomst. Om utomhus, en scen med tak. Gärna reservlokal vid regn.

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris:

Pris/uppsökande 11.000:-
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-06-12 till 2020-12-31

Föreställningslängd 40

 

 

Tags: Målgrupp (år): 6,7,8,9
Konstform: Musik
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (huxfluxsaljbladskola17jpg.pdf)huxfluxsaljbladskola17jpg.pdf474 kB