Halli Hallå - Tetra

 

 

En sångresa runt vårt klot. "”Tänk alla människor på jorden – vad gör dom allihop? Någon spelar fotboll, en annan hoppar hage. Någon kräks medan några andra pussas! Och där, lyssna! Det är någon som sjunger ”

Om föreställningen

Tetra reser, leker och dansar med sina röster i världens sångtraditioner med trummor, stämmor, improvisation och dans.
Kom, sjung och var med i Tetras magiska och lekfulla musikvärld.I föreställningen har vi bakat in sånger från Sverige, Grekland, Irak, Palestina, Tjeckien, Haiti, Norge och Danmark. Till sångerna finns förberedelsematerial bl.a. i form av noter och CD.

 

Om gruppen

TETRA bildades 2006 och består av fyra sångerskor från Göteborg med samma lust att dela sånger med varandra. Alla har vi mångårig erfarenhet av att sjunga musik från olika folkmusikaliska traditioner. Möt arabisk och grekisk ornamenterad sångstil, Haitipuls och nordiskt gung. Allt i TETRA:s egna arrangemang, som bygger på rytmiska vokalkomp, olika röstklanger och slagverk. TETRA reser, leker och dansar med sina röster i världens sångtraditioner. Resultatet får en alldeles egen Tetranyans, med trummor, stämmor, improvisation och dans som är unikt i svenskt musikliv. I TETRA:s magiska musikvärld, möts vackra instrument och sånger på språk från olika väderstreck. TETRA fick Svenska Kyrkans kulturstipendium 2010 TETRA blev nominerade till årets grupp på Folk-och-Världsmusikgalan 2013. TETRA var också uttagna som en av 10 grupper från hela världen till röstfestivalen Polyfollia i Frankrike 2014. TETRA är Ingrid Brännström, Sanna Källman, Anna Ottertun och Maria Stellas

Hemsida

www.tetramusik.se

Kontakt

Utövare: Tetra

Kontaktperson: Ingrid Brännström

Telefon: 0705-706478

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Gymnastiksal eller samlingssal bygg-/rivtid: 1 timme/45 min Scenmått: 6X5 m, El: 220V 10A

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris:

Pris/uppsökande 12000:- för första föreställning, 10000:- för andra Resa inom Gbg kan tillkomma. Resa inom Gbg kan tillkomma.
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-08-13 till 2019-06-30

Föreställningslängd 40 minuter

 

 

Tags: Målgrupp (år): 5,6,7,8,9
Konstform: Musik
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (hallihalla.pdf)hallihalla.pdf6296 kB