Attjooo!! - Fröken Ulf

Välkomna att följa med på en spännande detektivhistoria som med nyskriven musik och roliga karaktärer tar upp kroppens viktigaste organ och dess funktioner!

Om föreställningen

I ”Attjooo!!” får ni lära känna den vita blodkroppen Detektiv TC och följa med henne i jakten på det elaka luftvägsviruset Rhino. På färden genom kroppen träffar ni de dansande flimmerhåren i näsan och tar er förbi Klaff och Klaff som arbetar i hjärtat. I tjocktarmen förklarar Sopgubbetanten hur man undviker att hamna i den stora oändligheten toaletten och vidare på resan får vi hjälpa Prao-i-Levern som lär sig sortera vitaminer och mineraler från farligt avfall. Efter en resa genom både lilla och stora blodomloppet möter barnen och TC slutligen Rhino i en spännande duell i lungan.

Om gruppen

Fröken Ulf är en professionell friteatergrupp i Göteborg som spelar kvalitativ och pedagogisk musikteater för barn i lågstadieåldern. Vi bildades 2012 och detta är den första delen i vår serie med föreställningar om människan och världen omkring oss. Den andra föreställningen heter Alla Tiders! och innehar även den biljettsubevention. Föreställningarna är fristående från varandra.

Hemsida

frokenulf.se

Kontakt

Utövare: Fröken Ulf

Kontaktperson: Jon Wetteholm

Telefon: 0739696323

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

7x7 meter scenyta

Ekonomi

Pris/uppsökande 10.000 kr. Andra föreställningen samma dag samma lokal kostar 7000 kr. Tredje föreställningen 5000 kr.
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2019-01-07 till 2018-06-15

Föreställningslängd ca 45 minuter.

Tags: Målgrupp (år): 6,7,8,9
Konstform: Musik,Teater Drama
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (aatchoofrokenulfbeskuren21.jpg)aatchoofrokenulfbeskuren21.jpg1845 kB