Nalle rymmer hemifrån - Teater MaRang

Nalle är Blendas nalle. De har alltid gjort allting tillsammans. Tills Blenda får en hundvalp. Då är det bara den där lilla dumma hunden som får vara med Blenda hela tiden. Nalle bestämmer sig: han ska rymma och aldrig mer komma hem igen. Men oj, vilket äventyr han får vara med om! Följ med Teater MaRang på musikaliskt rymmarstråt med sånger, ramsor och funderingar kring svansars betydelse. Publiken är med titt som tätt, om den vill!

Om föreställningen

En interaktiv, musikalisk föreställning för de små barnen, med tät medverkan från publiken. Välkända barnsånger och ramsor kantas av humoristiskt dramatisk musik skriven av gitarristen Bengt Magnusson.

Om gruppen

Teater MaRang är skådespelaren Suzanne Rangstedt och gitarristen Bengt Magnusson. Teatern bildades år 2000 och har sedan dess iscensatt föreställningar och konserter där levande musik utgör en bärande del.

Hemsida

se scenkonstportalen.se

Kontakt

Utövare: Teater MaRang

Kontaktperson: Suzanne Rangsedt

Telefon: 031 249122

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Lokal där barn träffas till vardags, vanlig el.

Ekonomi

Pris/uppsökande 6 000 kronor minus utjämningsbidrag 50%
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-06-26 till 2019-06-26

Föreställningslängd 30

Tags: Målgrupp (år): 2,3,4,5,6
Konstform: Musik,Teater Drama
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst