Visor för frågvisa - Camilla Åström & Kompanjonerna

 Vad äter en ko? När blir det vår och hur långt är ett år? Konsertprogrammet Visor för frågvisa innehåller betraktelser, frågor och berättelser ur ett litet barns liv. Med texter och melodier som växer och slår rot hos lyssnaren, och med hög igenkänning, oavsett ålder. Nyfiket, egensinnigt, humoristiskt och existentiellt! 

Om föreställningen

I konsertprogrammet Visor för frågvisa får publiken lyssna på låtar om att bli stor, om att gå vilse och om det perfekta födelsedagskalaset, om läskiga monster och om den stora lyckan i att bli gungad riktigt, riktigt högt. Texterna väjer inte för allvar men som också har en stor portion humor och finurlighet.

Musiken svingar sig under konserten från reggae, rumba och country till folkmusik, svensk visa och rock. Visorna spelas av Camilla Åström & Kompanjonerna, alla välbekanta namn inom svensk folkmusik-, vis- och rockscen.

Under konserten får publiken får delta aktivt i dialog med det frågvisa bandet, sjunga med och röra sig till svängiga låtar!

Om gruppen

All musik och text är skriven av Camilla Åström och arrangerad av Camilla Åström & Kompanjonerna. Sedan starten 2012 Visor för frågvisa spelats för tusentals barn på förskolor, skolor, bibliotek, festivaler, och bandet har turnerat för länsmusikstiftelser i Västmanland, Sörmland, Halland och Stockholm. Under hösten 2018 kommer nya frågvisa låtar att spelas in och ges ut!

Hemsida

Kontakt

Utövare: Camilla Åström & Kompanjonerna

Kontaktperson: Camilla Åström

Telefon: 0707-414219

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Samlingssal, bibliotek, klassrum, konsertlokal, aula, teater. Scenutrymme ca 4 x 5 m. Ljudutrustning medtages vid behov.

Ekonomi

Pris/uppsökande 15 000 kr
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-07-02 till 2019-07-02

Föreställningslängd 40 min

 
Tags: Målgrupp (år): 2,3,4,5,6,7,8
Konstform: Musik
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (Visorforfragvisa.pdf)Visorforfragvisa.pdf2358 kB