Floralias hemliga skatt - Markatta Musikteater

Kom med till Trädgården när det växer så det knakar i buskarna . När alla små knölar och frön som Floralia har stoppat ner i jorden gror och spirar. Kolla där ! Några har redan tittat upp .

Om föreställningen

Vissa blir rutiga , andra prickiga . En del kanske viskar och andra sjunger ochkanhända bär den allra minsta på den största hemligheten …
Kom och sjung med i gamla och nya låtar med Markatta.
Floralias Hemliga Skatt är en föreställning för barn mellan 3 och 9 år.
Vi bjuder in till rytmer & ramsor, magiska knep & gröna fingrar. Öppna dina öron för Markattas nykläckta skrönor!
Vår inspiration är allt som växer i naturen. Vi frågar oss varför det växer vem eller vad som får det att växa och undrar över hur man själv kan få saker och ting att växa - kanske inte bara växter utan även vänner!
Genom gamla och nya sånger och ramsor interagerar vi med barnen och ger dem inspiration att möta världen med nya öron och ögon.

Lyssna

 

Håll huvet kallt - Markatta Musikteater

Äntligen är det vår - Markatta Musikteater

Väntat och väntat så länge - Markatta Musikteater

 

Om gruppen

Markatta Musikteater gör musikföreställningar för barn, fyllda med dans, rörelse & teater. Markatta har sedan 1991 turnerat runt i snart varenda vrå av Sverige avlånga land där det finns barn. Skolor, daghem, bibliotek, teatrar konserthus och festivaler – ingen scen är för liten eller för stor för ett besök av Markattorna. Sedan vår start har vi gjort ett dussintal kritikerrosade föreställningar varav fyra på uppdrag av och tillsammans med Göteborgs symfoniker och Kungliga Filharmonikerna i Stockholm. Flera av föreställningarna har även gjorts som Barnradio på SR, och sedan givits ut på CD varav 2 har blivit Grammisnominerade (Footprint records) Markatta har även besökt Malmö Symfoniorkester, Norrköpings Symfoniorkester, Gävle Symfoniorkester, Norrlandsoperan I Norge: Kristiansands Symfoniorkester och Bergens Symfoniorkester I Markatta är vi tre medlemmar Ingrid Brännström, Lotta Sjölin Cederblom och Sanna Källman Alla är frilansande musiker och skådespelare i olika andra sammanhang samt rytmikpedagoger utbildade vid Göteborgs Musikhögskola, numera Högskolan för Scen och Musik. Vi arbetar också pedagogiskt med världsmusik, rytmik och teater för barn och personal vid skolor och förskolor och i körer. Markatta har erhållit bidrag från Statens Kulturråd sedan 1995 och har framhållits som en av Sveriges mest nyskapande och främsta skapare av intressant barnkultur.

Hemsida

www.markatta.net

Kontakt

Utövare: Markatta Musikteater

Kontaktperson: Ingrid Brännström

Telefon: 0705-706478

Telefon för bokning: 0730-263969, producent Jessica Jungegård

Epost bokning: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

samlingssal bygg-/rivtid: 1 timme/45 min Scenmått: 6X5 m, El: 220V 10A Publik: 90

Ekonomi

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris: 110:-

Pris/uppsökande 15000:- enstaka, 12000:- första vid flera Resa inom Gbg kan tillkomma. Resa inom Gbg kan tillkomma.
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2019-05-01 till 2019-08-30

Föreställningslängd 40 minuter

Tags: Målgrupp (år): 3,4,5,6,7,8,9
Konstform: Musik,Teater Drama
Arrangemangsplats: Fast plats
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (floraliautskickforsalj.pdf)floraliautskickforsalj.pdf5220 kB