BORTOM DIN HORISONT - Evelyn Jons

Hur blir man stark nog att vara sig själv? En musikal om mobbing.

 

Om föreställningen

Vår hjältinna har isolerat sig efter år av mobbning. Hon lever genom ett alter ego hon skapat på sociala medier. Där är hon snygg, populär och självsäker. Men mobbarnas attacker har satt djupa spår och i verkligheten kämpar hon för att övervinna sitt självförakt.
I föreställningen möter vi ett mobbningsoffer långt efter att hon slutat skolan. Vi förflyttas mellan dröm och verklighet, mellan nu- och dåtid, i hennes kamp för att gå vidare och våga möta verkligheten igen. Men hur blir man stark nog att vara sig själv?
Föreställningen vill stötta ungdomar i att vara en bra kompis. Den kan användas som introduktion till ett arbete med likabehandlingsplan. En lärarhandledning kopplad till föreställningen finns att erbjuda.

Om gruppen

Evelyn Jons är artist med erfarenhet från de stora scenerna, hon har gjort huvudroller i mängder av musikaler och är ofta konsertsolist - hon har mött publik i alla tänkbara sammanhang. Hon har tidigare spelat succé-föreställningen ”Det är synd att jag blev vacker istället för rik” för ungdomar. Nu är hon tillbaka med ”BORTOM DIN HORISONT”, då mobbning är ett ämne som berör henne djupt.

Hemsida

www.evelynjons.com

Kontakt

Utövare: Evelyn Jons

Kontaktperson: Evelyn Jons

Telefon: 0733-546867

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokal-, material- och teknikkrav

Storlek scen: min 4 m bred och 2 m djup. Jag har med eget ljud, om möjligheten att visa projektioner finns är det bra. Om inte tar jag med projektor själv, kostnad för hyra tillkommer. Lokalen bör gå att mörklägga tillräckligt för att projektionerna ska synas. Vanliga elkontakter funkar.

Ekonomi

Pris/uppsökande 8000 för 1 förest, 12.000 för två förest samma dag
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-07-07 till 2019-07-07

Föreställningslängd 40 min

Tags: Målgrupp (år): 12,13,14,15,16,17,18
Konstform: Musik,Teater Drama
Arrangemangsplats: Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst
Bilagor
FilFilstorlek
Ladda ner den här filen (saljbladbortomdinhorisont.pdf)saljbladbortomdinhorisont.pdf447 kB