Alla Tiders! - Fröken Ulf

 

 

Hur tjock var isen på istiden? Vad åt man på stenåldern? Och hur såg egentligen våra första bokstäver ut? Allt detta kan du få svar på i föreställningen Alla Tiders! Som publik får du följa med på den spännande inspelningen av Tv-programmet Alla Tiders! Genom tidsportalen i studion hämtas gäster från olika tidsåldrar och på ett lekfullt sätt får vi lära oss om människans utveckling!

Om föreställningen

Välkomna till TV-studion!
Publiken får följa inspelningen av TV-programmet Alla Tiders! som handlar om människans utveckling och olika tidsåldrar. Genom den spännande tidsportalen kan gäster från både urtiden, sten-, brons- och järnåldern komma på besök.
Här får vi bland annat svar på hur vår förfader Homo Erectus skapar den ultimata myskvällen, vad som händer när jägar- och bondestenåldern möts i en ballad och hur de hetaste trenderna på catwalken från Bronsåldern ser ut.

Sidekicken Siv-Kickan presenterar fantastiska uppfinningar men just när TV-programmet ska gå i sändning försvinner programledaren Bengo. Producenten Claudia försöker förtvivlat hålla lite ordning och sminkösen Ulf får ett uppdrag utöver sina vildaste fantasier.
Det är troligt att de kommer behöva publikens hjälp, en tidsportal i studion kan enkelt ställa till problem...

Vill du se en rolig föreställning och samtidigt lära dig lite mer om hur människorna hade det för ungefär två miljoner år sedan, fram tills för bara ynka ett tusen år sedan? Då måste du se Alla Tiders!

Om gruppen

Fröken Ulf är en professionell friteatergrupp i Göteborg som spelar kvalitativ och pedagogisk musikteater för barn i lågstadieåldern. Vi bildades 2012 och detta är den andra delen i vår serie med föreställningar om människan och världen omkring oss. Föreställningarna är fristående från varandra. Den första föreställningen heter Attjooo!! och innehar även den biljettsubevention.

Hemsida

frokenulf.se

Kontakt

Utövare: Fröken Ulf

Kontaktperson: Jon Wetteholm

Telefon: 0739696323

Telefon för bokning:

Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Epost bokning:

Lokal-, material- och teknikkrav

7x7 meter scenyta

Ekonomi

Pris: Kontakta utövaren

Pris på fast scen : För elever i Göteborgs stad 30 kr/ elev
Ordinarie biljettpris:

Pris/uppsökande 10.000 kr. Andra föreställningen samma dag samma lokal kostar 7000 kr. Tredje föreställningen 5000 kr.
Resa inom Gbg kan tillkomma.

Kulturförvaltningen subventionerar uppsökande föreställningar inom Göteborgs stad med 50% av gaget. Resor och och övriga omkostnader ingår inte i subventionen.

Övrigt

Spelperiod 2018-08-20 till 2019-06-21

Föreställningslängd ca 45 minuter

 

 

Tags: Målgrupp (år): 6,7,8,9
Konstform: Teater Drama
Arrangemangsplats: Fast plats,Uppsökande
Arrangemangstyp: Scenkonst